Kære medlemmer og brugere af Den Gyldne Løve

Først skal alle ønskes et godt NYTÅR 2021.

Bestyrelsen ønsker hermed at orientere jer kort om, hvordan det står til med Den Gyldne Løve efter et halvt år med Corona.

Den 19. november havde bestyrelsen et møde med chefen for Aabenraa Kommunes Kultur og Fritid: Bent Thomsen. Kommunen ønsker at få et oveblik på forsamlingshusene i Kommunen. Løvens bestyelse fortalte om Løvens betydning for lokalsamfundet, og understregede desuden, at Løvens i 2020 har svære økonomiske vilkår, på grund af CoVid 19 .

I december have vi desuden et møde med Hella Nielsen-Petersen fra Stenbjerg Ejendomme, og fik en aftale om at Løven ikke skal betale husleje i januar, februar, marts og april - hvilket betyder at Løven "overlever" en tid endnu.

Vi har et håb om at 2021 vil give mulighed for, at vi igen kan mødes på Den Gyldne Løve.

I foråret så det rigtig skidt ud. Alle arrangementer blev aflyst. Dem lever vi af, så Løvens økonomi var truet. Derfor skrev vi til udlejeren (Stenbjerg Ejendomme/Jebsen) og bad om at måtte slippe for at betale husleje i nogle måneder. Heldigvis viste de forståelse for vores situation, og eftergav os fire måneders husleje. Det er vi meget taknemmelige for. Nu er der langsomt ved at komme gang i aktiviteterne igen, så i dag kan vi sige, at Den gyldne Løve har klaret skærene og har det godt. Vi har dog i lyset af vores økonomiske situation besluttet at justere prisen, for udlejning af lokalerne, lidt op. Se nærmere herom under "priser" på hjemmesiden.

 

I øvrigt er vi så småt gået i gang med en renovering af køkkenet, bl.a. med støtte fra fonde. Så vi regner med, at vi inden jul kan præsentere et køkken, der er mere praktisk og velfungerende.

I lyset af Corona’en har vi besluttet ikke at afholde generalforsamling i år, og på et bestyrelsesmøde den 20. august konstituerede vi os derfor i bestyrelsen, som frem til generalforsamlingen i marts næste år ser sådan her ud:

Tonni Museth, formand / Emil Cordes, kasserer/booking / Jes Jessen, husmester / Niels Højensgård, sekretær / Anni Jensen / Aase Poulsen / Pernille Philipsen

På bestyrelsens vegne

Venlig hilsen Tonni Museth

gyldneloeve50@gmail.com

mobil: 61 54 11 21