Kære medlemmer og brugere af Den Gyldne Løve

Så blev den nye bestyrelse for Den Gyldne Løve konstitutionelt.
Øverst tv på foto Tonni formand/ Benny husmester / Holger husmester / Pernille sekretær / Jes arrangement ansvarlig. nederst tv Emil kasserer / Bodil ansvarlig for PR og tilgang for nye medlemmer / Anni næstformand / Aase tilsyn med renholdelse.

Brug for hjælp? Kontakt Løves husmester: Benny på mobil: 20638051 eller

husmester Holger telef.: 74 68 05 26 eller mobil: 40 25 86 85

I foråret så det rigtig skidt ud. Alle arrangementer blev aflyst. Dem lever vi af, så Løvens økonomi var truet. Derfor skrev vi til udlejeren (Stenbjerg Ejendomme/Jebsen) og bad om at måtte slippe for at betale husleje i nogle måneder. Heldigvis viste de forståelse for vores situation, og eftergav os fire måneders husleje. Det er vi meget taknemmelige for. Nu er der langsomt ved at komme gang i aktiviteterne igen, så i dag kan vi sige, at Den gyldne Løve har klaret skærene og har det godt. Vi har dog i lyset af vores økonomiske situation besluttet at justere prisen, for udlejning af lokalerne, lidt op. Se nærmere herom under "priser" på hjemmesiden.

 

I øvrigt er vi så småt gået i gang med en renovering af køkkenet, bl.a. med støtte fra fonde. Vi har indkøbt en ny, prof og dyr opvaskemaskine der monteret og klar. Servicen er nu placeret mere hensigsmæssigt.

 

I lyset af Corona’en har vi besluttet ikke at afholde generalforsamling i 2020, men i 2021 blev det gennmført, og en ny bestyrelse blev valgt.

 

På bestyrelsens vegne

Venlig hilsen Tonni Museth

gyldneloeve50@gmail.com

mobil: 61 54 11 21